Iliuţă susţine ideea promovării Dunării în liga I!

iliuta 14 martPreşedintele Consiliului Judeţean, Vasile Iliuţă, a declarat marţi că susţine ideea promovării echipei de fotbal Dunărea Călăraşi în liga I, la finele sezonului viitor, 2017-2018. „Promovarea ar fi unul din obiectivele pe care ni le dorim cu toţii. Indiferent de cât va fi nevoie, dacă legea ne va permite, finanţăm acest proiect. Obiectivul este promovarea în Divizia A” a spus Iliuţă în cadrul unei conferinţe de presă.

Pentru perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2017, Consiliul Judeţean finanţează clubul condus de Bogdan Leu cu suma de 9 miliarde de lei vechi. Aceeaşi sumă va fi virată şi de Primăria Călăraşi, tot în baza unor proiecte de finanţare.

Pentru partea a doua a anului care va coincide cu turul sezonului 2017 – 2018 al ligii a 2-a, Consiliul Judeţean va acorda finanţări nerambursabile asociaţiilor şi cluburilor sportive care vizează performanţa, în cuantum total de 18 miliarde de lei vechi (incluzând aici nu doar fotbalul ci şi handbalul). Primăria Călăraşi a „pregătit” un buget pentru finanţări nerambursabile de 40 de miliarde de lei vechi (fotbal şi handbal).

În acest moment, Dunărea se află pe locul 7 în topul ligii a 2-a iar până la finele sezonului va mai disputa două jocuri, ambele pe teren propriu, cu Chindia Târgovişte, respectiv Foresta Suceava.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.