Bodo Kanda: M-am înțeles verbal cu UTA

Bodo Kanda: M-am înțeles verbal cu UTA

Formaţia de liga a 2-a, UTA e aproape de a parafa primul transfer important al iernii. Conform site-ului sportarad.ro, astăzi va ajunge la Arad mijlocașului Bodo Kanda, recent despărțit de Dunărea Călărași, pentru care a evoluat în ultimii șase ani.

În actuala ediție a Ligii I, fostul internațional de tineret al României cu origini congoleze a bifat 14 prezențe (893 de minute pe teren) și a înscris două goluri.

„Sunt tentat de proiectul UTA-ei, vin din această iarnă pentru a mă acomoda cu echipa, iar din vară vom încerca cu toții să promovăm. M-am înțeles verbal cu UTA, sper ca lucrurile să meargă bine de acum încolo”, a declarat Kanda, pentru sportarad.ro.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.