Liga I Betano / Dunărea pleacă luni, în Turcia, pentru al doilea stagiu de pregătire!

Dunarea stagiu Snagov

După ce s-au antrenat aproape o săptămână la Snagov, jucătorii Dunării vor pleca luni, la prânz, în Turcia pentru al doilea stagiu de pregătire, de două săptămâni, la Bolu. „Galben – albaştrii” se vor caza la Koru Pelit Hotel, un stabiliment de 4 stele şi vor disputa şi 3 jocuri de verificare cu echipe din primul eşalon.

Antrenorul Dan Alexa va avea la dispoziţie un lot de 24 de jucători (3 portari şi 21 de jucători de câmp) care-i cuprinde şi pe cei 10 fotbalişti transferaţi în această vară. Este vorba de portarul, Cătălin Straton, fundaşii, Filip Gligorov, Alin Şeroni, Denis Ispas, mijlocaşii, Aitor Monroy, Stelian Cucu, Georgian Honciu, Lucian Buzan şi atacanţii, Ndiaye Mediop şi Alin Babei. Născut la Braşov pe 3 decembrie 1997, Alin Babei, golgeterul echipei KSE TG. Secuiesc, din liga a 3-a, a semnat un contract valabil pe următorii 2 ani.

În Turcia, Dunărea va juca mai întâi cu Neftci Baku (locul 3 în prima ligă din Azerbaidjan), partida fiind programată pe 28 iunie. Două zile mai târziu, echipa noastră îşi va măsura forţele cu Levaadia Tallinn, ocupanta locului 3 în prima divizie estoniană.

Ultimul joc va avea loc pe 4 iulie, adversara Dunării fiind Volyn Lutsk, formaţie aflată pe locul 13 în campionatul Ucrainei.

Stagiul din Turcia se va încheia pe 8 iulie.

 

Lotul deplasat în Turcia

Portari: Cezar Lungu, Cătălin Straton, Gabriel Popa

Fundaşi: Ionuţ Ţenea, Bogdan Şandru, Alin Dobrosavlevici, Denis Ispas, Alin Şeroni, Gaston Mendy, Filip Gligorov

Mijlocaşi: Stelian Cucu, Aitor Monroy, Cristian Puşcaş, Silviu Pană, Georgian Honciu, Bodo Kanda, Valentin Munteanu, Gaetan Missi Mezu, Marian Drăghiceanu, Lucian Buzan

Atacanţi: Valentin Alexandru, Alexandru Dincă, Ndiaye Mediop, Alin Babei

 

Partide programate în Turcia

Joi, 28 iunie: Dunărea – Neftci Baku (Azerbaidjan)

Sâmbătă, 30 iunie: Dunărea - Levadia Tallinn (Estonia)

Miercuri, 4 iulie: Dunărea - Volyn Lutsk (Ucraina)

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.