Liga I: CS Universitatea Craiova, prima victorie în campionat: 2-0 cu Concordia Chiajna!

Echipa CS Universitatea Craiova a învins cu scorul de 2-0 (0-0) formația Concordia Chiajna, într-o partidă din cadrul etapei a 5-a a Ligii I de fotbal, disputată sâmbătă pe stadionul "Extensiv" din Bănie.

Gazdele au deschis scorul în minutul 51, prin Băluță, care a trimis balonul cu capul în poarta lui Matache, după o centrare a lui Vătăjelu. Craiovenii au reușit să-și dubleze avantajul o jumătate de oră mai târziu, când bulgarul Zlatinski a marcat cu un șut lobat de la 15 m.

Elevii lui Sorin Cârțu și Emil Săndoi au obținut cu această ocazie prima lor victorie în noua ediție a campionatului național de fotbal, după 2 egaluri și 2 înfrângeri. Ilfovenii, în schimb, așteaptă în continuare primul lor succes al sezonului, după 2 remize și 3 înfrângeri.

CSU Craiova — Concordia Chiajna 2-0 (0-0)
Au marcat: Alexandru Băluță (51), Hristo Zlatinski (81)
Arbitru: Iulian Călin (Ștefănești); asistenți: Aurel Onița (Constanța) și Florin Neacșu (Câmpulung Muscel); rezervă: Iulian Dima (București).
Observatori: George Ionescu (București) — CCA, Romulus Chihaia (București) — LPF

sursa www.agepres.ro


Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.