Jandarmeria Călărăşi şi-a deschis porţile pentru săptămâna „Şcoala Altfel”

 Jandarmeria Călărăşi şi-a deschis porţile pentru săptămâna „Şcoala Altfel”

Marţi, 16 aprilie 2019, între orele 10.00 – 12.00, în cadrul programului ,,Școala Altfel”, Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași a fost gazdă pentru aproximativ 150 de copii și cadre didactice din Școlile Gimnaziale ,,Mihai Viteazul” și ,,Mircea Vodă”, din municipiul Călărași.
Activitatea a debutat cu întâmpinarea celor mici care au fost conduși către atelierele organizate pentru prezentarea materialelor şi mijloacelor de intervenţie din dotarea Jandarmeriei Călărași, precum și a autovehiculelor folosite în misiunile de intervenție.
Activitățile s-au încheiat cu prezentarea unor exerciții demonstrative pregătite de luptătorii subunităţii de intervenție incluzând procedee de autoapărare şi dresaj canin.
Cu această ocazie, au fost distribuite materiale promoţionale prin care copiii au fost informați cu privire la rolul pe care Jandarmeria îl are în asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, acționând pentru prevenirea violenţei şcolare și promovarea dialogului ca principală cale de rezolvare problemelor pe care aceștia le întâmpină în viața cotidiană.

jandarmi2

 

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.