Primarul din Frăsinet a intenţionat să demisioneze!

Primarul din Frăsinet a intenţionat să demisioneze!

După scandalul generat de intenţia de a-l da afară pe directorul şcolii din localitate, Octavian Vârcan, primarul localităţii Frăsinet, Mihăiţă Sandu, acuzat şi de faptul că şi-a angajat soţia la Primărie după ce a concediat doi subalterni, a fost pe punctul să demisioneze. Surse din PSD, partid pe care-l reprezintă, susţin că Mihăiţă Sandu s-ar fi prezentat cu demisia în mână la Prefectură însă a fost “convins” acolo să renunţe la gestul său.

Şi pentru că nici un necaz nu vine singur, Mihăiţă Sandu a intrat într-un conflict deschis şi cu noul lider al organizaţiei judeţene PSD Călăraşi, Iulian Iacomi, deşi acesta din urmă l-a susţinut în urmă cu circa 3 ani să obţină în premieră mandatul de primar.

Dacă lucrurile nu se vor “calma” între timp, n-ar fi exclus ca actualul primar, fie să renunţe la o nouă candidatură, fie să-şi încerce norocul pentru un al doilea mandat sub sigla altui partid.

La localele din 2016, Mihăiţă Sandu a obţinut mandatul cu 479 de voturi (50,74%), fiind urmat de candidatul susţinut de PNL, Victor Pătraşcu care s-a ales cu 425 de voturi (45,02%).

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.