Dunărea / Dan Alexa: Am încredere în toţi jucătorii care vor intra

Dunărea / Dan Alexa: Am încredere în toţi jucătorii care vor intra

Pentru partida de duminică, de acasă, cu Concordia, antrenorul Dan Alexa, suspendat pentru acest meci, a declarat vineri că întreg lotul este valid în ciuda faptului că trei dintre elevii săi, Alin Dobrosavlevici, Ştefan Vlădoiu şi Aymen Souda, uşor accidentaţi s-au antrenat separat. Am nişte accidentaţi săptămâna asta: Dobrosavlevici, Vlădoiu, Souda care s-au antrenat separat. Sper să-i avem apţi la ora jocului. Am încredere în toţi jucătorii care vor intra. Chiar dacă nu vor juca la un nivel foarte ridicat, îmi doresc de la ei să dea absolut totul şi atunci voi fi foarte mulţumit.” a spus Alexa care a mai adăugat că nu va putea miza nici pentru acest joc pe puternicul atacant, Junior Mapuku. “Mapuku nu va juca. Nu s-a rezolvat situaţia cu actele. E un jucător nemaipomenit dar sperăm să-l avem la meciul cu Voluntari.” a conchis tehnicianul “galben – albaştrilor”.

Partida Dunărea – Concordia se va desfăşura pe arena Ion Comşa începând cu ora 12.00 şi va fi arbitrată la centru de Horia Gabriel Mladinovici, bucureşteanul conducând la centru şi partida din tur, încheiată la egalitate, 1-1.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.