Arena - cotidian online călărăşean de politică, administraţie, economie, sport şi publicitate

Switch to desktop

Articole

PNL / Antonescu aduce un omagiu Majestăţii Sale, Regele Mihai

crinantonescuDe Ziua Regalității, Crin Antonescu, președintele PNL aduce un omagiu Majestății Sale, Regele Mihai I, subliniind că ” modernizarea țării noastre, construcția și desăvârșirea destinului nostru european se leagă în mod indisolubil de Familia Regală a României”.
Crin Antonescu îi mulțumește regelui Mihai I ”pentru dragostea si grija pe care Majestatea Sa si Casa Regala le-au purtat mereu poporului român”.
Îi urez ca anii ce vor veni sa îi aducă sănătate și bucuria de a primi în continuarea iubirea poporului român. Si cu acest prilej festiv, urez un sincer și călduros 'La multi ani!' Familiei Regale a României” a scris liderul liberalilor pe pagina sa de facebook.
Cu o tripla semnificație, 10 mai s-a impus în perioada moderna drept cea mai bună alegere pentru Ziua Naționala a României, fiind sărbătorita din 1867 până în 1947.
Pe 10 mai 1866 Carol I a devenit domnitor al României. 11 ani mai târziu, tânărul stat își oficializă independenta, iar la 10 mai 1881 România devenea regat.