Liga I Betano / Nicolae Carnat a semnat cu Sepsi!

Liga I Betano / Nicolae Carnat a semnat cu Sepsi!

Nicolae Carnat „n-a rămas” prea mult timp pe drumuri după despărţirea de Dunărea. Mijlocaşul de 20 de ani, crescut la Academia Hagi a semnat astăzi un contract pe 3 ani cu Sepsi Sf. Gheorghe, echipă aflată pe locul 4 în topul ligii I Betano, potrivit paginii oficiale de facebook a clubului.

La Călăraşi, Carmat a fost utilizat de Dan Alexa în 9 partida bifând 710 minute pe teren. Înainte să evolueze pentru Dunărea, Carnat a mai jucat la grupele de juniori ale lui Wolverhampton, dar și la danezii de la Esjberg.

Sepsi care a renunţat în această perioadă la Prosser Dániel, revenit la Academia Puskás, Veress Zsombor și Gabriel Dodoi, va pleca pe 10 ianuarie într-un cantonament de 15 zile, în Belek (Turcia) unde va disputa și cinci meciuri amicale cu echipe din Turcia, Kazahstan, Ucraina, Ungaria și Bulgaria.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.