Bogdan Leu, noul preşedinte al AFC Dunărea 2005 Călăraşi

toti 4Marţi a fost o zi importantă pentru AFC Dunărea 2005 Călăraşi. Dimineaţă a avut loc şedinţa AGA în cadrul căreia reprezentanţii celor 3 membri asociaţi, Consiliul Judeţean, Primăria municipiului Călăraşi şi SC Ecoaqua SA Călăraşi au stabilit ca noul preşedinte al asociaţiei să fie Bogdan Leu, Şeful Centrului de Copii şi Juniori.

Imediat după prânz s-a desfîăşurat şi o conferinţă de presă la care au participat preşedintele CJ, Vasile Iliuţă, Bogdan Leu şi şeful AJF Călăraşi, Doru Dincă. “Astăzi a avut loc numirea celui care va conduce clubul de fotbal Dunărea Călăraşi. Este vorba de Bogdan Leu.” a declarat Iliuţă care a continuat “Trebuie să fim mândri de rezultatele sportive ale călărăşenilor. Vine vremea însă când trebuie să tragi linie şi să faci bilanţul. Am făcut bilanţul în urmă cu două săptămâni de zile, cei care sunt în conducerea clubului au spus că îşi depun mandatele iar în momentul acela a trebuit să ne întâlnim, Adunarea Generală, şi să luăm o decizie. Decizia a fost să acceptăm depunerea mandatelor de către conducere. Domnul Costică Ştefan s-a retras din conducerea clubului şi atunci noi am fost nevoiţi să-i dăm o perioadă de interimat şi să numim astăzi noul preşedinte al Clubului de Fotbal Dunărea Călăraşi, în persoana domnului Bogdan Leu care a fost directorul grupelor de copii şi juniori al clubului Dunărea. E cel care s-a angrenat să antreneze şi o echipă de juniori pentru judeţul Călăraşi sub sigla Dunărea Călăraşi. Toate lucrurile acestea au dus pentru cel care îşi doreşte să facă performanţă pentru Dunărea Călăraşi şi grupul de consilieri ai mei, am decis împreună cu primarul municipiului Călăraşi că e cel mai nimerit să conducă clubul de fotbal Dunărea Călăraşi. Cunoaşte clubul bine, are obiective ambiţioase din discuţiile pe care le-am avut cu domnia sa în dorinţa şi în echipă să facem investiţii viitoare să menţinem echipa în Divizia B şi să putem să scăpăm de retrogradare în sezonul următor. Îi urez mult succes! Îl aşteptă o perioadă destul de grea, noi CJ şi echipa CJ îl vom sprijini şi îl vom ajuta pentru toate proiectele pe care le va avea, nu numai pentru echipa mare ci şi pentru echipele de juniori. Pentru că e foarte important, în spatele echipei mari stau 7-8 echipe de juniori. Proiectul pe care îl va implementa în următoarele 7 zile va veni în faţa dumneavoastră şi va prezenta proiectul Dunărea Călăraşi şi perspectivele de reuşită pentru fotbalul călărăşean.

Aş vrea să le mulţumesc şi celor care au condus sportul până astăzi, domnului Costică Ştefan şi echipei de vicepreşedinţi, Runcu şi cei care au dus sportul călărăşean în Divizia a 2-a, şi au făcut nişte performanţe de care noi călărăşenii suntem mândri că s-au putut face.”

leu sgNoul preşedinte al Dunării, asociaţie în cadrul căreia îşi desfăşoară activitatea echipele de seniori şi de juniori la fotbal şi respectiv futsal, a declarat „Ca şi activitate de fotbal, am fost 7 ani arbitru în colegiile Buzău şi Călăraşi după care am pornit spre a manageria un club de fotbal juniori numit întâi Portul, ulterior Progresul Călăraşi. Ca şi rezultate la nivel de copii şi juniori cu Progresul Călăraşi am câştigat numeroase turnee în ţară şi internaţionale iar de 1 an şi jumătate „păstoresc” grupele de copii şi juniori de la Dunărea Călăraşi.

Când am venit în 2015 la Dunărea Călăraşi, existau două grupe de copii şi juniori şi 35 de sportivi legitimaţi, la ora actuală grupele de copii şi juniori sunt în număr de 7 şi avem 145 de copii legitimaţi la Dunărea Călăraşi. Rezultatele din anul acesta la copii şi juniori sunt extraordinare. Juniorii A se află pe locul 3 în Campionatul Naţional, Juniorii B se află pe locul I în campionatul naţional cu şanse mari de a câştiga campionatul anul acesta. Juniorii C, D şi E sunt pe primul loc la nivel judeţean, la grupele de copii şi juniori. Toate acestea nu s-ar fi putut întâmpla fără sprijinul conducerii clubului Dunărea Călăraşi. Într-adevăr am avut un sprijin foarte mare în domnul Costică Ştefan şi Ion Runcu, care astăzi au decis să renunţe la conducerea clubului. Tot la nivel de copii şi juniori avem 2 copii care sunt selecţionaţi în naţionala României şi au avut meciuri internaţionale anul acesta, jucând meciuri cu Munte Negru şi Anglia, jucători care au debutat la 15 ani şi în echipa de seniori a Dunării Călăraşi.”

Leu a susţinut că în calitate de preşedinte va susţine promovarea tinerilor jucători la echipa de seniori astfel încât, la fotbal, Dunărea să redevină într-un timp scurt formaţia combativă din sezonul 2015 – 2016. „Proiectul la care mă înham astăzi îmi dau seama că este unul foarte greu şi sper din tot sufletul să reuşesc. Mă voi axa foarte mult pe promovarea tinerilor jucători din pepiniera proprie a clubului Dunărea Călăraşi. Avem jucători foarte talentaţi care în 3-4 ani pot face faţă fără probleme în echipa de liga a 2-a. Anul acesta a fost un an mai greu pentru Dunărea Călăraşi, se află pe locul 12 în Liga a 2- cu şanse sper eu din ce în ce mai mari pentru salvarea de la retrogradare. Pentru anul următor vrem să redevenim echipa de anul trecut care s-a bătut pentru promovarea în Liga I.

Sperăm să atragem cât mai mulţi copii la sport ca astfel ei mai târziu să fie sănătoşi şi să împovăreze mai mult spitalul. Pentru că trebuie să ne gândim, un copil la ora actuală are probleme de sănătate mult mai mari decât unul de pe vremea noastră: televizorul, fast-food-urile şi multe alte probleme fac ca ei să ajungă cu boli la vârste foarte fragede la care altădată nici nu ne gândeam.” a mai spus Bogdan Leu.

În vârstă de 39 de ani, Bogdan Leu este originar din judeţul Buzău conducând în calitate de administrator o firmă cu mai multe domenii de activitate.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.