Liga 1 / Petrolul şi Pandurii, remiză la “1”. Lupii rămân pe ultimul loc!

Echipele Petrolul Ploiești și Pandurii Târgu Jiu au terminat la egalitate, 1-1 (1-0), într-un meci din cadrul etapei a 5-a a Ligii I de fotbal, disputat sâmbătă seara, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploiești.
"Lupii galbeni" au deschis scorul în minutul 40, prin tunisianul Sofien Moussa, care a trimis mingea în poartă cu capul din marginea careului de șase metri al gorjenilor.
Oaspeții au obținut egalarea în urma unei lovituri de la 11 m transformată de Mihai Roman (min.59), după un fault asupra lui Viorel Nicoară, abia introdus în joc.

FC Petrolul Ploiești - Pandurii Tg. Jiu 1-1 (1-0)
Au marcat: Sofien Moussa (40), respectiv Mihai Roman (59)
Arbitru: Radu Petrescu (București); asistenți: Octavian Șovre (Oradea) și Ovidiu Arene (Vaslui); arbitru de rezervă: Viorel Cojocaru (Galați).
Observatori: Alexandru Deaconu (București) - CCA, Valer Șulea (Brașov) - LPF

sursa www.agerpres.ro


Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.