Dunărea / Dan Alexa, despre prelungirea contractului: Mă simt apreciat aici!

Alexa si Brisan 4 mai

Antrenorul Dan Alexa a prezentat vineri motivele care au stat la baza prelungirii contractului cu Dunărea pentru încă doi ani, aşa cum a anunţat recent. „A contat în primul rând relaţia foarte bună pe care o am cu domnul preşedinte Brişan pentru că mi-a dat foarte multă linişte şi pot să-mi fac foarte bine meseria. Mă simt apreciat aici şi mai cred că la Dunărea se mai pot face lucruri frumoase în continuare. Aşa cum au reuşit şi alte echipe care de-a lungul timpului au promovat în liga I şi apoi au avut prestaţii bune şi încă mai sunt în prima ligă, cred că se mai pot face lucruri bune aici.” a spus Dan Alexa care mâine se pregăteşte să bifeze a 3-a promovare în liga I aşa cum a reuşit cu ACS Politehnica Timişoara la finele sezonului 2014 – 2015 şi Rapid Bucureşti, în stagiunea 2015 – 2016.

Dacă va obţine sâmbătă măcar un punct cu Ripensia, „galben – albaştrii” şi-au asigurat prezenţa în liga I deşi până la finalul stagiunii mai sunt programate 5 etape.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.