Liga a 2-a / D. Alexa: ASA are un lot făcut pentru liga I

Dan Alexa la panouAntrenorul Dunării, Dan Alexa a prefaţat partida pe care „galben – albaştrii" o vor susţine sâmbătă, 4 noiembrie, în cadrul etapei a 15-a, susţinând că ASA Tg. Mureş, în ciuda greutăţilor cu care se confruntă, este o echipă puternică având un lot construit de fostul preşedinte al clubului, Dinu Gheorghe, susceptibil să se bată pentru promovare. „ASA are un lot făcut pentru liga I. Este o echipă construită de Dinu Gheorghe pentru a promova. Cu acest gând s-a făcut lotul în vară” a declarat în cadrul unei conferinţe de presă Dan Alexa care a continuat „ASA este o echipă periculoasă care se confruntă totuşi cu probleme. Are mulţi jucători tineri dornici să joace şi poate mai puţin interesaţi de latura financiară. Din acest punct de vedere sunt mai uşor de motivat. Va fi un meci dificil pe care trebuie să-l câştigăm. Din păcate avem şi absenţe. Şandru va lipsi în următoarele 2-3 jocuri. Missi Mezu are şi el probleme. Reintră Tomozei după o lungă perioadă. Va fi greu însă trebuie să câştigăm!”

Actualul tehnician al Dunării s-a aflat şi pe banca ASA în perioada 8 august – 22 decembrie 2016. Unul dintre colaboratorii săi a fost actualul principal, Carol Fekete, la vremea respectivă fiind antrenorul cu pregătirea portarilor.

Partida Dunărea – ASA Tg. Mureş se va desfăşura sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 12.00 şi se va disputa pe arena Ion Comşa.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.