DSVSA Călăraşi / Puncte gastronomice locale - Un loc pentru păstrarea tradiţiei locale

Toata luna noiembrie, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Călăraşi (DSVSA Călăraşi) desfăşoară o campanie de informare privind Punctele Gastronomice Locale, unități de alimentație publică de tip familial.

Scopul acestei campanii este acela de a aduce la cunoștința publicului larg detalii despre aceste unități de alimentație publică de tip familial și de a oferi celor interesați argumente pentru a deveni proprietarii unui Punct Gastronomic Local, un concept ce răspunde cerințelor crescânde în țara noastră, care să ofere doritorilor produse și preparate alimentare specifice zonelor geografice ale României.

Campania de informare se va realiza prin intermediul unor echipe formate din medici veterinari din cadrul DSVSA Calarasi.

Cei interesați vor fi informați asupra cadrului tehnic aplicabil, a normelor și condițiilor de igienă ce trebuie respectate.

La întâlnirile organizate de DSVSA Calarasi vor fi înmânate materialele informative ale campaniei.

Incepand cu data de 23.10.2017, pe pagina de web a DSVSA Calarasi : www.calarasi.dsvsa.ro, persoanele interesate pot afla informatii utile prin materialele postate despre aceste categorii de unitati de alimentatie publica ,, Puncte Gastronomice Locale”, in scopul informarii in vederea evaluarii si inregistrarii sanitare veterinare.

Pentru alte detalii și pentru a fi incluşi ȋn baza de date creată la nivelul DSVSA Calarasi, dar şi pentru a beneficia de informaţii suplimentare, inclusiv sedinte de informare, persoanele interesate se pot adresa la numerele de telefon 0242/213676, fax : 0242/311127 dresa de -mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la Serviciul Catagrafie, Inregistrare, Evaluare, Traces – din cadrul DSVSA Calarasi, str. Prel Dobrogei nr 4 Calarasi.

DIRECTOR EXECUTIV

Dr. Viorel BUCUR

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.