Arena - cotidian online călărăşean de politică, administraţie, economie, sport şi publicitate

Switch to desktop

600 de liberali călărăşeni vor fi prezenţi duminică la Ploieşti

pnl1Evenimentul la care vor participa este constituit de prima lansare oficială din regiune, din campania electorală pentru Parlamentul European.

Weekendul acesta se anunţă unul plin pentru liberalii din Călăraşi. Evenimentele la care aceştia vor participa debutează vineri, la Braşov, acolo unde vicepreşedintele Răducu Filipescu, lider al Organizaţiei Judeţene Călăraşi a PNL, va fi prezent la şedinţa Biroului Permanent, urmând ca apoi să aibă loc şi cea a Delegaţiei Permanente. Sâmbătă, tot la Braşov, are loc şi Liga Aleşilor Locali a PNL, unde vor participa toţi primarii din judeţ, consilierii judeţeni şi, bineînţeles preşedintele CJC, Răducu Filipescu. „Vineri, la Braşov, avem Biroul Permanent Naţional, la ora 16:00, iar la ora 18:00 Delegaţia permanentă, iar a doua zi, la 10:30, vom avea Liga Aleşilor Locali. Sunt toate cele trei foruri programate ca să terminăm cu tot ce înseamnă întâlniri şi să ne apucăm de treabă pentru campanie. Suntem în tranşee şi pornim treaba. Încercăm să scoatem 25% pe regiune şi avem speranţe”, a spus, săptămâna aceasta, liderul liberal călărăşean.

După cele trei şedinţe de la Braşov, duminică, 27 aprilie, este programată prima lansare oficială din campania electorală aferentă regiunii Sud Muntenia, regiune coordonată de Răducu Filipescu, la Ploieşti. Evenimentul se anunţă unul de amploare, iar, potrivit declaraţiilor secretarului general al PNL Călăraşi, Alin Drăgulin, nu mai puţin de 600 de liberali din judeţul nostru vor fi prezenţi la Ploieşti.