Arena - cotidian online călărăşean de politică, administraţie, economie, sport şi publicitate

Switch to desktop

PNL Călăraşi / Conferinţa judeţeană va avea loc pe 14 decembrie

Preşedintele Filipescu a anunţat la Arena FM că se vor produce modificări în structura viitorului Birou Permanent Judeţean.

filipescuradioLa Călăraşi, liberalii se pregătesc de alegeri. Conferinţa judeţeană în cadrul căreia va fi stabilită viitoarea conducere a filialei va avealoc pe 14 decembrie, după cum a declarat preşedintele Răducu Filipescu, la Arena FM. „Conferinţa o vom avea pe 14 decembrie, până atunci încercăm să rezolvăm conferinţele locale”, a spus Filipescu care a mai precizat:Vom modifica structura Biroului Permanent pentru că sunt date complet noi. Vom veni în primul rând cu parlamentarii care trebuie să facă parte din Birou, pe diferite funcţii. Vom avea dinacest punct de vedere un Birou ceva mai stufos”.

Foarte probabil, fără contracandidaţi la alegerile din decembrie, Filipescu a semnalat şi importanţa electorală a anului 2014 pentru partidul pe care-l reprezintă. „Şi activitatea în cadrul filialei Călăraşi, începând din 14 decembrie, se va restructura în alt mod. Ne aşteaptă două campanii electorale grele pe care dorim să le câştigăm”,a conchis Filipescu, desemnat de conducerea centrală a partidului să se ocupe şi de reorganizarea filialei judeţene PNL Ialomiţa.