Arena - cotidian online călărăşean de politică, administraţie, economie, sport şi publicitate

Switch to desktop

Senatorul Dumitrescu şi deputatul Niculae, prezenţi la ediţia a VIII-a a Festivalului vasilăţean

vasilati1

Duminică, 6 octombrie, comunitatea din Vasilaţi a participat la cea de-a opta ediţia a binecunoscutului ei festival cu acelaşi nume, eveniment ce a adus alături de autorităţile locale şi parlamentarii, dar şi oficialităţi judeţene.

Prezenţi la Festivalul vasilăţean au fost, aşadar, preşedintele Consiliului Judeţean precum şi parlamentarii Iulian Dumitrescu şi Aurel Niculae. Primarul Lucian Vasile a declarat pentru Arena că a fost onorat de prezenţa oficialităţilor, festivalul bucurându-se, totodată, de nume mari pe scenă. „Au fost alături de noi parlamentarii noştri, senatorul Iulian Dumitrescu şi deputatul Aurel Niculae dar şi preşedintele Răducu Filipescu, cărora vreau să le mulţumesc în numele locuitorilor comunei Vasilaţi pentru faptul că au fost alături de noi într-o zi specială pentru comunitatea noastră. Festivalul nostru se află deja la a opta ediţie şi a căpătat o tradiţie binemeritată. Am reuşit, cu ajutorul sponsorilor din comună, dar şi cu aportul deputatului Aurel Niculae, să oferim 2.000 de sarmale şi 7.000 de mici. Cred că lumea a fost mulţumită, mai ales că pe scenă au urcat nume importante ale folclorului nostru, Ion Ioniţă, Elena Merişoreanu şi Claudia Ghiţulescu. Totodată formaţia şi ansamblul şcolii noastre generale au oferit momente artistice vasilăţenilor”, a declarat edilul Lucian Vasile.

Preşedintele Consiluilui Judeţean, Răducu Filipescu a petrecut câteva ore bune în mijlocul cetăţenilor din Vasilaţi declarând printre altele „Primarul Lucian Vasile merită felicitat pentru acest spectacol. Vom fi permanent alături de el dar şi de cetăţenii acestei localităţi pentru a contribui la creşterea nivelului de trai. Sunt onorat de invitaţia primită şi îi asigur pe toţi de sprijinul meu şi al parlamentarilor PNL.”

Deputatul Aurel Niculae a declarat, la rândul său, despre această sărbătoare a comunei Vasilaţi că nu avea cum să lipsească. „Nu aveam cum să nu răspund pozitiv invitaţiei comunităţii din Vasilaţi. Mă bucur că am putut să le ofer vasilăţenilor sprijinul meu şi de data aceasta şi pot conta pe el ori de câte ori voi fi solicitat”, a declarat deputatul liberal.

Senatorul PNL Iulian Dumitrescu s-a arătat şi el încântat că a putut fi alături de locuitorii comunei Vasilaţi duminică, 6 octombrie. „Întotdeauna voi fi alături de comuna Vasilaţi şi de primarul Lucian Vasile. Mă bucur să văd cum un festival de acest gen s-a transformat într-o tradiţie deja”, a spus senatorul Dumitrescu.

Elena Rogoz

vasilati2

vasilati3