Arena - cotidian online călărăşean de politică, administraţie, economie, sport şi publicitate

Switch to desktop

Abonamente gratuite pe viaţă în Giuleşti pentru jucătorii emblematici ai Rapidului

Jucătorii emblematici ai clubului Rapid vor primi abonamente gratuite pe viaţă la meciurile de pe teren propriu, aceştia fiind aşteptaţi la stadion începând cu partida de sâmbătă cu FC Clinceni, se arată într-un comunicat de presă al grupării giuleştene, remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX."
Jucătorii emblematici care şi-au punctat prezenţa în istoria grupării vişinii sunt chemaţi acasă, având un loc asigurat pe viaţă în tribuna oficială a stadionului din Grant. Clubul Rapid împreună cu suporterii au alcătuit o listă deschisă cu nume legendare ale fotbalului din Giuleşti, foştii jucători urmând să fie contactaţi şi invitaţi la meciurile de acasă. Startul acestui proiect va avea loc chiar cu prilejul partidei de sâmbătă cu FC Clinceni. Lovitura de începere a partidei va fi dată de către decarul giuleştean din perioada anilor '80-'90, Ioan Goanţă. Acesta revine în Giuleşti ca spectator după o absenţă de un deceniu", se arată în comunicatul citat.
Directorul de imagine al FC Rapid, Lucian Ionescu, a afirmat că este momentul ca fostele glorii să se întoarcă acasă. "Într-un moment în care alţii îşi alungă foştii jucători şi le contestă aportul în istoria grupării pe care o reprezintă, Rapidul îşi cheamă gloriile acasă. Sunt oameni, sunt personaje fabuloase care ne-au adus bucurie în viaţa noastră rapidistă. În faţa lor suntem obligaţi să ne înclinăm cu respect. Goanţă este primul, dar alături de el vor veni şi ceilalţi. Jucători, antrenori, conducători, glorii şi suporteri, împreună formăm familia Rapid", a declarat Lucian Ionescu.