Arena - cotidian online călărăşean de politică, administraţie, economie, sport şi publicitate

Switch to desktop

Liga a 2-a / SC Popeşti Leordeni şi Înainte Modelu, viitoarele adversare ale Dunării

Dunărea Călăraşi şi-a stabilit următoarele două adversare din pauza competiţională. Sâmbăta viitoare, mai exact pe 4 februarie, „galben – albaştrii” vor juca împotriva ilfovenilor de la SC Popeşti Leordeni (locul 4 în topul Seriei a 2-a a ligii a 3-a). Partida se va desfăşura la Modelu pe teren sintetic. Miercuri, 8 februarie, Dunărea se va duela tot cu o echipă de liga a 3-a, Înainte Modelu, formaţie ce ocupă locul 11 în clasamentul Seriei a II-a. „Duă aceste două meciuri încercăm să mai perfectăm 2-3 meciuri de verificare astfel încât să fim cât mai bine pregătiţi pentru startul mini – returului” a declarat antrenorul Adrian Mihalcea.

Până acum, Dunărea a disputat două amicale câştigându-le pe ambele: 2-1 cu Unirea Slobozia (L3) şi 7-0 cu Spicul Vîlcelele (L4), ambele desfăşurate la Modelu pe teren sintetic.

Prima rundă din 2017, a 22-a din campionat va avea loc pe 25 februarie. Dunărea va evolua în deplasare cu CS Mioveni (locul 6 cu 34 de puncte). La o săptămână distanţă va avea loc şi duelul cu FC Braţov, la Călăraşi.

Amicale / Meciuri viitoare

Sâmbătă, 4 februarie: Dunărea – SC Popeşti Leordeni

Miercuri, 8 februarie: Dunărea – Înainte Modelu