Arena - cotidian online călărăşean de politică, administraţie, economie, sport şi publicitate

Switch to desktop

Liga a 4-a / Repetiţie utilă pentru duelul de la Borcea

Victoria Chirnogi a avut ceva emoţii în partida de la Fundeni cu ultima clasată, AS Belciugatele însă sâmbătă a pus la bătaie tot ce avea mai bun câştigând fără probleme duelul cu Victoria Lehliu. Manea a deschis scorul după 24 de minute de joc însă bucuria gazdelor a fost scurtă. În minutul 35, Lemnaru îl învinge pe Budeanu, restabiling egalitatea. Gazdele refuză starea de pe teren şi trec în avantaj după doar 6 minute, acelaşi Manea aducând Chirnogiul în avantaj.
Partea a doua e dominată cap – coadă de gazde care înscriu alte 3 goluri prin Novac (70, 82) şi Năstase (75), pecetluind a 10-a victorie stagională.
Victoria Chirnogi coboară pe 3 din cauza golaverajului mai slab faţă de Agricola, echipă pe care o va întâlni chiar sâmbătă la Borcea. Un meci cât un tur de campionat. Cine pierde iese definitiv din plasa liderului, Venus Independenţa!
Victoria Lehliu se scurge la vale, ajungând cel puţin până sâmbătă pe treapta a 10-a a topului judeţean. Următorul adversar e Steaua iar partida nu e deloc uşoară în condiţiile în care va avea loc la Radovanu.

VICTORIA CHIRNOGI - VICTORIA LEHLIU 5-1 (2-1)
Au marcat: Manea (24, 41), Novac (70, 82), Năstase (75) / Lemnaru (35)

Victoria Chirnogi: Budeanu - Chiriță, Tudor, Bidirean, Coman (80 Burcea)., Novac, Ioniţă, Ionel (78 Neață), Iordache (75 Munteanu), Manea (69 Niță), Năstase
Rezerve: Mitrea.
Antrenor: Adrian Cristea

Victoria Lehliu: Bratu - Brebu (86 Tudorică), Drăghici, Pantilimon, Costea, Năstase, Costache, Marin, Vernescu (64 Greceanu), Panaete, Lemnaru.
Rezerve: Stoica, Voinea, Haidu.
Antrenor: Minel Milea

Cartonaşe galbene: Iordache, Coman / Pantilimon
Eliminări: Nu au fost jucători eliminați

Au arbitrat: Virgil Văleanu - Mihai Constantin, Laurenţiu Ruse
Observator: Augustin Vânătoru